Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Aralık 2019 - 14:53 Yorum: 0

Düzce polisinden uyuşturucu operasyonu

DÜZCE(İHA) – Düzce'de Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler TEM Otoyolunda ve kent merkezinde durdurulan iki araçta uyuşturucu madde ele geçirdi.

Düzce polisinden uyuşturucu operasyonu

DÜZCE(İHA) – Düzce'de Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler TEM Otoyolunda ve kent merkezinde durdurulan iki araçta uyuşturucu madde ele geçirdi. Şüpheli 2 şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, il genelinde uyuşturucu suçlarına yönelik operasyonları sürüyor.

Sevkiyat yapıyorlardı

Polis ekipleri Düzce üzerinden uyuşturucu madde sevkiyatı yapan şüpheli 2 şahsı düzenlenen operasyon neticesinde TEM Otoyolu üzerinde yakaladı. Şahısların kullandıkları araçta ve üzerlerinde yapılan aramalarda 10 gram metamfetamin, bir miktar esrar maddesi ve hassas terazi ele geçirildi. Şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli işlem yapıldı.

Durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Düzce'nin Burhaniye Mahallesi'nde durumundan şüphelenilerek durdurulan araç içerisinde şüpheli 2 şahıs yakalanırken, şahısların üzerlerinde ve aracında yapılan aramalarda 95 adet ecstasy hap ve 4,6 gram gelen metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheli 2 şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiler. Tutuklanan şahıslardan uyuşturucu madde aldığı tespit edilen şüpheli bir şahıs hakkında ayrıca uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi.

Düzce polisinden uyuşturucu operasyonu

Düzce polisinden uyuşturucu operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber