Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ekim 2014 - 14:03 Yorum: 0

Düzce Rafting İl Temsilcisi Karanfil:

"Yağışlarla sezon uzadığından Melen Çayı'nda halen rafting yapılabiliyor"

Düzce Rafting İl Temsilcisi Karanfil:

DÜZCE (AA) - Rafting İl Temsilcisi Şerif Ali Karanfil, yağışlarla sezon uzadığından Melen Çayı'nda halen rafting yapılabildiğini belirtti.

Karanfil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki yıllarda sezonun ağustosta sona erdiğini, bu yıl ise yaz yağmurları sayesinde çayın su seviyesinin iyi durumda olduğunu söyledi.

Sezonun uzamasından memnun olduklarını ifade eden Karanfil, şunları kaydetti:

"Eylül ve ekim ayları suyun en düşük olduğu seviyedir ancak yağışların devam etmesi sebebiyle su seviyemiz bu yıl hiç düşmedi. Yağışlarla sezon uzadığından Melen Çayı'nda halen rafting yapılabiliyor. Cumayeri ilçesinde bulunan Dokuzdeğirmen rafting parkuru, Türkiye'nin en iyisidir. Tur öncesinde güvenlik açısından brifing veriliyor. Katılımcıların bu brifingde gördüklerini parkurun ilk 2 kilometresinde uygulama şansları var. Parkurun ilerleyen kısmında heyecan artıyor. Rafting yapmak isteyenler bu heyecanı korku olarak algılamasınlar. Parkurumuzda bugüne kadar tehlike yaşanmadı, en ufak bir olumsuzluk yok. Çünkü hem rehberlerimiz eğitimli hem de parkurumuzda tehlikeler minimize edilmiştir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber