Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 23 Eylül 2020 - 13:38 Yorum: 0

Düzce sokakları geceleri de temizleniyor

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi temizlik işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Düzce sokaklarını geceleri pırıl pırıl yapmak için var güçleri ile...

Düzce sokakları geceleri de temizleniyor

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi temizlik işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Düzce sokaklarını geceleri pırıl pırıl yapmak için var güçleri ile çalışmalarını sürdürüyor.

Korona virüs salgını sonrasında sokakların sürekli temizlenmesi ve hijyeni için çalışmalarını yapan Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, geceleri de çalışmalarını yapıyor. Gündüz bölge bölge temizlik yapan ekipler, geceleri de vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde temizlik çalışmaları yapıyor. Gece geç saatlerde temizlik çalışmasına başlayan ekipler sabah saatlerine kadar vatandaşların kullanımı için temizlik yapıyor.

Düzce sokakları geceleri de temizleniyor

Düzce sokakları geceleri de temizleniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber