Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:26 Yorum: 0

Düzce Teknopark ve Düzce TTO iş ortaklarıyla buluştu

Düzce Teknopark ile Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) personelleri, iş ortağı firmalarla Düzce Teknopark binasında düzenlenen tanışma programında bir...

Düzce Teknopark ve Düzce TTO iş ortaklarıyla buluştu

Düzce Teknopark ile Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) personelleri, iş ortağı firmalarla Düzce Teknopark binasında düzenlenen tanışma programında bir araya geldiler.

Düzce Teknopark ve Düzce TTO çalışanları kendilerini tanıtarak başladıkları toplantıda, günümüzde iş hayatında gerekli alanlarda uzmanlaşmanın önemi, çalışanların eğitimi konularında bilgi paylaşımında bulunarak nitelikli eleman yetiştirmenin ve kalifiye iş gücünü Düzce'de tutmanın önemine değindiler.

Firma sahiplerinin nitelikli eleman bulma konusunda zorlandıklarını belirttikleri toplantıda, üniversite öğrencilerinin öğrenim hayatı bitmeden yetiştirilmesi ve iş hayatında göreve başlamalarının Düzce için ekonomik ve sosyolojik açıdan önemli kazanımlar sağlayacağına vurgu yapıldı.

Düzce Teknopark ve Düzce TTO, gerçekleştirdikleri işbirlikleriyle Düzce'nin teknolojik gelişmesine katkı sağlamaya devam ediyor.

Düzce Teknopark ve Düzce TTO iş ortaklarıyla buluştu

Düzce Teknopark ve Düzce TTO iş ortaklarıyla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber