Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 10:53 Yorum: 0

Düzce Üniversitesi Katılımcı Temelli Yönetim Modeline Önem Veriyor

Şeffaflık, katılımcılık ve hesap verebilirlik ilkeleri kapsamında Düzce Üniversitesi tarafından hayata geçirilen "Açık Kapı Uygulaması" gerçekleştirilmeye...

Düzce Üniversitesi Katılımcı Temelli Yönetim Modeline Önem Veriyor

Şeffaflık, katılımcılık ve hesap verebilirlik ilkeleri kapsamında Düzce Üniversitesi tarafından hayata geçirilen "Açık Kapı Uygulaması" gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Düzce Üniversitesi öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler başta olmak üzere tüm mensupların sorunlarını, beklentilerini ve iyileştirme önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek üzere düzenlenen Açık Kapı Günü'nün altıncısı gerçekleştirildi.

Açık Kapı Günü'ne katılanları Rektörlük makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, onların soru, görüş ve önerilerini dinleyerek kendisine iletilen konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yönetim olarak, Üniversitenin gelişmesine katkıda bulunacak yeniliklere açık olduklarını; mensupların fikirlerine her zaman değer verdiklerini belirten Rektör, Açık Kapı Uygulamasının katılımcı temelli bir yönetim tarzının geliştirilmesine ve kurumsallaşmaya büyük katkı sağladığını dile getirdi.

Açık Kapı Uygulaması, her ayın ilk Pazartesi günü gerçekleştirilmeye devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber