Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:23 Yorum: 0

Düzce Üniversitesi Türkiye Şampiyonu

Düzce Üniversitesinin, katıldığı Türkiye Üniversiteler Wushu Şampiyonası'nda; hem erkeklerde hem de kadınlarda takım halinde Türkiye şampiyonu olarak...

Düzce Üniversitesi Türkiye Şampiyonu

Düzce Üniversitesinin, katıldığı Türkiye Üniversiteler Wushu Şampiyonası'nda; hem erkeklerde hem de kadınlarda takım halinde Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Antalya düzenlenen şampiyonda erkek takımı; 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya, kadın takımı da 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

İki kupayı da Düzce'ye kazandıran takımlar ile ilgili Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Kürşat Karacabey, "Üniversitemiz, Türkiye Üniversiteler Wushu Şampiyonası'na imzasını koymuştur. Kadınlarda ve erkeklerde takım halinde Türkiye şampiyonu olan sporcularımıza, Kafile Başkanı Prof. Dr. Recep Özmerdivenli ve Yrd. Doç. Dr. Reşat Sadık'a bu başarılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Düzce'mize ve Üniversitemize hayırlı olmasını diliyor, kazandığımız kupaları Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Üniversitemiz Yönetimine armağan ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber