Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2021 - 17:48 Yorum: 0

Düzce Üniversitesinden çevrim içi protokol

Dünya Üniversitesi olma yolunda hızlı adımlarla yürüyen üniversitenin, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü bünyesinde yürüttüğü uluslararası değişim...

Düzce Üniversitesinden çevrim içi protokol

Dünya Üniversitesi olma yolunda hızlı adımlarla yürüyen üniversitenin, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü bünyesinde yürüttüğü uluslararası değişim programları kapsamında, akademik eğitim faaliyetlerini Pakistan'da sürdüren International Islamic University, Islamabad ile öğrenci ve personel hareketliliğine olanak sağlayan Mevlana Değişim Programı Protokolü imzaladı.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen Mevlana Değişim Protokolü'ne; Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, International Islamic University adına ise Rektör Prof. Dr. Masoom Yasinzai imza attı.

İmza töreni etkinliğinde Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ve şuan Pakistan'da görevli olarak akademik çalışmalarını sürdüren Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Sibel Bayram hazır bulundu. Pakistan basınının yoğun ilgi gösterdiği protokol; biyoloji, fizik, mühendislik bilimleri, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, eğitim bilimleri, sosyoloji, ilahiyat, İngiliz dili eğitimi alanlarında öğrenci ve personel hareketliliklerine imkan tanıyacak.

Düzce Üniversitesi ve International Islamic University, Islamabad ile imzaladığı protokolle Pakistan üniversiteleri ile olan iş birliklerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Daha önce Pakistan'da akademik eğitimini sürdüren Comsats University Islamabad ve Punjab University ile anlaşmaları bulunan Düzce Üniversitesi, uluslararasılaşma kapsamında iş birliklerini her geçen yıl arttırmaya devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber