Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Mayıs 2020 - 10:53 Yorum: 0

Düzce Üniversitesi’nden öğrencilere büyük kolaylık

DÜZCE (İHA) – Düzce Üniversitesi Korona virüs salgını nedeni ile dönem içi staj ve iş yeri eğitimi uygulamalarından staj yeri bulamayanlar için ödev,...

Düzce Üniversitesi’nden öğrencilere büyük kolaylık

DÜZCE (İHA) – Düzce Üniversitesi Korona virüs salgını nedeni ile dönem içi staj ve iş yeri eğitimi uygulamalarından staj yeri bulamayanlar için ödev, proje veya vaka analizi ile yapılabileceğini açıkladı.

Korona virüs ile mücadele ülke genelinde etkili bir şekilde devam ederken, Düzce Üniversitesi de öğrencileri için çalışmalarını sürdürüyor. Staj konusunda sıkıntı yaşayabileceğini düşündüğü öğrencileri için çalışma hazırlayan Düzce Üniversitesi, Korona virüs sürecinde staj ve işyeri bulamayan öğrencilerin staj yerine ödev, proje veya vaka analizi ile stajlarını tamamlayabileceklerini açıkladı. Yapılan açıklamada, " Dönem içi staj ve iş yeri eğitimi uygulamalarını yaz aylarında yapmak isteyen ve staj yeri bulamayan öğrencilerin, stajlarının yerine geçmek üzere Ödev, proje ve vaka analizi yöntemleri ile stajları tamamlayabilecek" denildi. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin İlgili fakülte dekanlıkları veya yüksekokul müdürlüklerine yapması gerekecek. Ayrıca, Mezun durumda olan ve staj yeri bulamayan son sınıf öğrencileri de aynı şekilde stajlarını tamamlayabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber