Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mart 2017 - 18:18 Yorum: 0

Düzce Üniversitesinin bileği yine bükülmedi

Düzce Üniversitesi, üniversiteler arası Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında bireyselde 7 Türkiye Şampiyonluğu toplamda 10 madalya ile Düzce Üniversitesi...

Düzce Üniversitesinin bileği yine bükülmedi

Düzce Üniversitesi, üniversiteler arası Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında bireyselde 7 Türkiye Şampiyonluğu toplamda 10 madalya ile Düzce Üniversitesi Erkek Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Düzce Üniversitesinin bileği yine bükülmedi. Kafile Başkanlığını Prof. Dr Recep Özmerdivenli ve Yrd. Doç. Dr Reşat Sadık'in yaptığı Antalya da düzenlenen Üniversiteler arası Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında bireyselde 7 Türkiye Şampiyonluğu toplamda 10 madalya ile Düzce Üniversitesi Erkek Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr Kürşat Karacabey, Rektör Nigar Demircan Çakar'ın verdiği destekler ile her geçen gün daha iyiye doğru gittiklerini ifade ederek Dünya ve Avrupa Şampiyonu sporculardan oluşan bir takıma sahip olduklarını ifade etti. Karacabey "3 yıldır üst üste Takim Halinde Türkiye Şampiyonu Düzce Üniversitesidir. Bileğimizi büken çıkmadı çok şükür" dedi.

Düzce Üniversitesinin bileği yine bükülmedi

Düzce Üniversitesinin bileği yine bükülmedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber