Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 12:08 Yorum: 0

Düzce’de 24 Ağustos’ta iki açılış birden

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçüksu Parkı ve Nikah Salonu, 65 Yaş Üzeri Yaşam Merkezi ile Aşevi'nin resmi açılış tarihi 24 Ağustos...

Düzce’de 24 Ağustos’ta iki açılış birden

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçüksu Parkı ve Nikah Salonu, 65 Yaş Üzeri Yaşam Merkezi ile Aşevi'nin resmi açılış tarihi 24 Ağustos olarak belirlendi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in halasının vefatı üzerine cenaze nedeniyle başka bir tarihe ertelenen Küçüksu Parkı ve Nikah Salonu, 65 Yaş Üzeri Yaşam Merkezi ile Aşevinin resmi açılış tarihi belli oldu. Tüm hazırlıkların tamamlanması ile birlikte açılışların 24 Ağustos tarihinde yapılması karalaştırıldı. 24 Ağustos'da yapılması planlanan açılışlar için düzenlenecek törene tüm Düzceliler davet edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber