Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Eylül 2016 - 15:53 Yorum: 0

Düzce’de 298 kişi tutuklandı

Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında 298 kişi tutuklandı, 26 kişi adli kontrol...

Düzce’de 298 kişi tutuklandı

Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında 298 kişi tutuklandı, 26 kişi adli kontrol şartı ile salındı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün tarafından yapılan yazılı açıklamada darbe kalkışması sonrasında yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında kamu görevlileri ve iş adamlarının da bulunduğu 298 kişi, "FETÖ üyesi olma ve anayasayı ihlal etme" suçlarından tutuklandığını bildirdi.

Ayrıca, mahkemelerce 26 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken itirazlar sonucunda da 7 zanlı salıverildiği açıklandı.

Halen gözaltındaki 39 zanlının sorgusu sürerken, 47 kişi hakkında ise yakalama kararı bulunduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber