Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 25 Ağustos 2016 - 16:24 Yorum: 0

Düzce’de 4 hakim tutuklandı

Darbe girişimi sonrası çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Düzce Adliyesi'nde görevli 4 hakim Cumhuriyet Başsavcılığın...

Düzce’de 4 hakim tutuklandı

Darbe girişimi sonrası çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Düzce Adliyesi'nde görevli 4 hakim Cumhuriyet Başsavcılığın itirazı sonrası tekrar gözaltına alınmıştı. Adli makamlara sevk edilen 4 hakim bu kez tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan FETÖ/PDY Terör Örgütü'ne yönelik soruşturmada daha önce gözaltına alınan Düzce Adliyesi'nde görevli 4 hakim için 2. kez gözaltı kararı çıkarıldı. Başsavcılığın talimatı ile gözaltına alınan ve adli makamlara sevk edilen 4 hakim adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Başsavcılığın itirazı üzerine emniyet ekipleri tarafından yeniden gözaltına alınan 4 hakim adliyeye sevk edildi. Hakimler, C.D.T., H.K., A.Ş. ve M.Ş. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber