Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 24 Ocak 2021 - 10:58 Yorum: 0

Düzce’de 5 bin 534 kişi aşılandı

DÜZCE (İHA) – Sağlık Bakanı Prof. Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından aşı haritasını paylaşarak, illere göre aşı dağılımını açıkladı.

Düzce’de 5 bin 534 kişi aşılandı

DÜZCE (İHA) – Sağlık Bakanı Prof. Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından aşı haritasını paylaşarak, illere göre aşı dağılımını açıkladı. Bakan Koca'nın paylaşımında, Düzce'de 5 bin 534 kişiye aşı uygulandığı görüldü.

Düzce'de korona virüs hastalığına karşı 14 Ocak'ta başlatılan aşılama faaliyetleri ara vermeden devam ediyor. İlk olarak aşılama sağlıkçılara yapılırken, daha sonra huzurevlerindeki vatandaşlara ve çalışanlara uygulandı. Ardından 90 yaş ve 85 yaş üstü vatandaşlar aşılandı. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Fahrettin Koca ise sosyal medya hesabından aşı haritasını paylaşarak, illere göre ne kadar aşılama yapıldığını açıkladı. Bakan Koca'nın paylaştığı haritada, Düzce'de 5 bin 534 kişinin aşılandığı görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber