Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 22 Eylül 2018 - 11:18 Yorum: 0

Düzce’de Ağustos ayında 273 ton fındık ihracatı yapıldı

Türkiye'deki fındık üretiminin yaklaşık yüzde 30'unu karşılayan Düzce'de Ağustos ayında Avrupa Birliği ülkelerine 273 ton iç fındık ihracatı yapıldığı...

Düzce’de Ağustos ayında 273 ton fındık ihracatı yapıldı

Türkiye'deki fındık üretiminin yaklaşık yüzde 30'unu karşılayan Düzce'de Ağustos ayında Avrupa Birliği ülkelerine 273 ton iç fındık ihracatı yapıldığı bildirildi.

Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ağustos ayındaki tarım faaliyetlerinin verileri paylaşıldı. Ülke genelinde fındık üretimi ve ihracatı konusunda önemli bir yere sahip olan Düzce'den Ağustos ayında yapılan ihracatın büyük bir bölümünü, işlenmiş iç fındığın oluşturduğu belirtildi. Ağustos ayı içerisinde Avrupa Birliği (AB) ülkelerine 273 ton iç fındık için ihraç edildiği de kaydedildi.

Düzce'den ayrıca Ağustos ayında 252 ton tavuk ayağı ihracatı açıklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber