Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 20 Eylül 2020 - 09:53 Yorum: 0

Düzce’de bin 865 kilometre fiber kablo uzunluğu var

DÜZCE (İHA) – Türkiye İstatistik Kurumu verilerinden alınan bilgilere göre Düzce'de Fiber Obtik Kablo uzunluğu belli oldu.

Düzce’de bin 865 kilometre fiber kablo uzunluğu var

DÜZCE (İHA) – Türkiye İstatistik Kurumu verilerinden alınan bilgilere göre Düzce'de Fiber Obtik Kablo uzunluğu belli oldu. Buna göre Düzce'de bin 865 kilometre uzunluk bulunuyor.

Korona virüs salgını nedeni ile vatandaşların internet kullanımı arttı. Kullanımın artmasının ardından bazı merak edilen veriler de Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. Yapılan araştırmaya göre Türkiye'de ki Fiber obtik kablo uzunlukları belli oldu. En uzun kablo uzunluğu İstanbul'da yer alırken, en düşük kablo uzunluğu ise Bayburt'ta yer aldı. Düzce'de Fiber Obtik Kablo uzunluğu ise bin 865 olarak listede orta sıralarda yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber