Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 01 Eylül 2016 - 10:48 Yorum: 0

Düzce’de FETÖ soruşturmasında 12 tutuklama

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve adliyeye çıkartılan...

Düzce’de FETÖ soruşturmasında 12 tutuklama

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve adliyeye çıkartılan FETÖ'nün il yapılanmasında görevli 13 kişiden 12'si tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Düzce KOM ekiplerince geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan 13 kişi adliyeye çıkartıldı. Adliyeye çıkartılanlar arasında FETÖ'nün il yapılanmasında yer alan il eğitim danışmanı, himmet kasa sorumluları, Akçakoca ilçe imamları ile toplantı veya dijital ortamlarda polis baskınlarına karşı suç ve suça benzer belgelerin ele geçilmesini engelleyen örgüt üyeleri de vardı. Zanlılardan öğretmenler R.E., İ.E., G.D., emekli H.A.Ç., satın alma müdürü S.I., ev hanımı S.G., işsiz oldukları öğrenilen Ö.C., M.N.Ö., H.G., muhasebeci F. A., vaiz C.U. ve işçi T.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Esnaf A.S. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber