Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 13:04 Yorum: 0

Düzce’de galibiyetler sevindirdi

Düzce Belediyespor Basketbol ve Voleybol takımları hafta maçlarını galibiyetle kapattılar.

Düzce’de galibiyetler sevindirdi

Düzce Belediyespor Basketbol ve Voleybol takımları hafta maçlarını galibiyetle kapattılar. Kız basketbol takımı ise Antalya'daki hazırlık turnuvasında şampiyonluğu göğüsledi.

Düzce Belediyespor erkek Basketbol takımımız Mamak Belediye Ankara DSİ ile kalıcı konutlar merkez spor salonunda karşı karşıya geldi. Taraftarların büyük destek verdiği Düzce Belediyespor üstün performansı ile rakibi Mamak belediyeyi 75-70 yenerek ilk galibiyetine ulaştı.

Sezonun ilk maçına çıkan Düzce Belediyespor Voleybol takımı da rakibi Seydişehir Belediye Sanayispor'u 3-0 yenmeyi başardı. Türkiye Voleybol ligi maçında maça iyi başlangıç yapan Düzce Belediyespor ilk seti 25-17 üstün kapattı. Diğer setlerde de üstünlüğü sürdüren Düzce Belediyespor setleri 25-22 ve 25-17 kazanarak salondan 3-0 galip ayrıldı.

Kız basketbol takımımız Antalyadaki hazırlık turnuvasının ilk gününde Akdeniz Üniversitesini 54-51 yenerek turnuvaya galibiyetle başlamıştı. Turnuvanın 2.maçında takımımız kadrosunda 1.lig oyuncularını barındıran güçlü rakibi Antalyanın Yıldızları Spor Kulübünü(AYK) 75-48 gibi farklı bir skorla yenerek Kadınlar Bölgesel Ligine hazırız mesajı verdi. Takımımız maçın 1. periyodunda üstünlüğü rakibine kabul ettirerek periyodu 21-12 önde bitirdi. Maçın 2.periyodu da karşılıklı basketlerle geçildi.(39-29). Maçın 3.periyodunda rakibimizi adeta sahadan sildi.(65-39). Maçın son periyodunda maçta süre alamayan oyuncularına şans veren takımımız maçtan 75-48 galip ayrıldı ve turnuvada 2 de 2 yaptı.Turnuvanın son 3.maçında Denizli takımı ile karşılaşan takımımız bu maçı da 77-67 kazanarak 3 de 3 yaptı ve şampiyon oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber