Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Eylül 2016 - 09:53 Yorum: 0

Düzce’de Hint keneviri operasyonu

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, Büyükaçma köyünde boyları yaklaşık 2 metreyi bulan Hint keneviri...

Düzce’de Hint keneviri operasyonu

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, Büyükaçma köyünde boyları yaklaşık 2 metreyi bulan Hint keneviri ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, Düzce KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda 65 kök Hint keneviri ve bir miktar kubar esrar ele geçirildi. Ekipler tarafından Büyükaçma Köyünde bir ikametin bahçesine gerçekleştirilen operasyon sonucu, boyları iki metreyi bulan 65 kök Hint keneviri ile bir miktar kubar esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon sonrasında olayla ilgisi olan bir kişiye adli işlem uygulandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber