Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 26 Eylül 2017 - 12:43 Yorum: 0

Düzce’de iki mahallede asfaltlama yapıldı

Düzce Belediyesi tarafından güz dönemi asfaltlama programı hızlandırıldı.

Düzce’de iki mahallede asfaltlama yapıldı

Düzce Belediyesi tarafından güz dönemi asfaltlama programı hızlandırıldı. Fen İşleri müdürlüğü ekipleri tarafından Dereli Tütüncü ve Çay mahallelerinde eş zamanlı asfaltlama yapıldı.

Düzce belediyesi mahallelerde yeni açılan yolların asfaltlamasını yapıyor. Fen İşleri müdürlüğü ekipleri kamulaştırma sonucu yeni açılan yollara asfalt seriyor. Güz dönemi programına göre de birçok mahallede eş zamanlı asfaltlama yapılıyor. Dereli Tütüncü ve Çay mahallelerinde asfalt eksiği bulunan ve yeni açılan yolların asfalt serilmesine başlandı. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, asfalt programının aksatılmadan sürdürüldüğünü belirterek " Hava muhalefeti nedeniyle programın aksadığı durumlarda ekip sayısı artırılarak çalışmalar yürütülüyor. Amaç, kış dönemine kadar asfaltlanmamış yol bırakılmamasıdır" dedi. Yenersoy, kamulaştırma sonucu yeni açılan yollarda da alt yapı çalışmalarının yapıldığını ifade etti.

Düzce’de iki mahallede asfaltlama yapıldı

Düzce’de iki mahallede asfaltlama yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber