Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:45 Nijerya’da şiddetli yağışlarda hapishane hasar aldı: 118 mahkum kaçtı15:44 Başkan Akın su ve Sürdürülebilirlik zirvesinde konuştu15:43 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na bisikletçiler Didim’de karşılandı15:42 Erciş’te TYP kuraları çekildi15:41 Hutbede yapılan duaya tepki gösteren genç, Atatürk’e hakaretten 3 yıl 9 ay...15:39 Aynı yolda yine kaza: 1 yaralı15:39 Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan: “Sözler tutulsun, mülakat kaldırılsın”15:37 Ermenilerin 1915’te çıkardığı olaylarda Diyarbakır’da 120 civarında yönetic...15:37 Geleceğin hemşireleri beyaz üniformalarına kavuştu15:35 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “Genç araştırmacılarımız ve girişimcileri...15:35 Memur-Sen Genel Başkanı’na maaş sorusu: “Cumhurbaşkanı maaşından kaç kat fa...15:35 Ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmalarında ödüller sahiplerini...15:34 Diyarbakır’da günlük 150 bin metrekarelik yeşil alanda çalışma yürütülüyor15:34 Pursaklar Belediyesi’nden okul bahçelerinde çevre düzenlemesi15:33 Karacabey’de çocuklar zabıta oldu15:32 Bora Kaplan’ın avukatı: “Kaplan kerpetenle diş çekti diyorlar, olacak iş de...15:31 Kars 36 Spor Kelkit maçı hazırlıklarını sürdürüyor15:29 Başkan Tetik’ten ’Bahara Merhaba’ konserine davet15:28 Diyarbakır’da vektörlere karşı ilaçlama çalışmaları sürüyor15:27 Tarih Derneği ve Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
23 Nisan
Ekonomi 26 Haziran 2019 - 17:43 Yorum: 0

Düzce’de kamu kurumları çalışmak isteyen öğrencileri bekliyor

Düzce İŞKUR Müdürlüğü ile kamu kurum ve kuruluşlarının ortak çalışması ile hayata geçirilen Sosyal Çalışma Programı ile yaz tatiline giren öğrenciler...

Düzce’de kamu kurumları çalışmak isteyen öğrencileri bekliyor

Düzce İŞKUR Müdürlüğü ile kamu kurum ve kuruluşlarının ortak çalışması ile hayata geçirilen Sosyal Çalışma Programı ile yaz tatiline giren öğrenciler 3 ay boyunca yaz tatilinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışacaklar. Programa dahil olmak isteyen öğrenciler, 25 Haziran Salı günü başlayacak kayıtlar ile programa katılabilecekler.

Düzce İŞKUR Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Düzce'deki bütün kurum ve kuruluşların dahil olacağı Sosyal Çalışma Programı Türkiye'de ilk defa Düzce'de hayata geçiriliyor. Proje kapsamında yaz tatiline giren üniversite öğrencileri, 3 ay boyunca Sosyal Çalışma Programında çalışarak hem para kazanacaklar hem de iş hayatı konusunda pratik yapmış olacaklar. 141 öğrencinin yaz döneminde 3 aylık dönem için kamu kurum ve kuruluşlarında Sosyal Çalışma Programı kapsamında çalıştırılması için başvurular 25 Haziran Salı günü başlayacak. Projeye dahil olan iş programları Doğanın korunması, kültürel mirasın restorasyonu, korunması ve tanıtılması, kütüphanelerin bakımı ve düzeni, kamu kurumlarının kültürel ve sosyal hizmetlerinin desteklenmesi konularında çalışacaklar.

Programda yer alacak öğrenciler günlük sosyal çalışma süresi 8 saat olacak ve haftada 3 gün, 2019 Yılı yaz dönemi için toplam en fazla 39 gün çalışacaklar. Öğrenciler programa katılıp çalıştıkları her gün için 67,36 TL alacaklar ve sigortalı olarak primleri devlet tarafından ödenecek. Program dolayısıyla katılımcı öğrencilerin KYK bursları/öğrenim kredileri kesilmeyecek. Katılımcıların programa devam zorunlulukları vardır. Ancak yüklenicinin onayı olması kaydıyla 5 güne kadar mazeret göstererek programa katılmama hakları bulunabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber