Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Temmuz 2020 - 18:18 Yorum: 0

Düzce’de maden sahaları denetlendi

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü 2020 yılı izin sahalarının kontrolü kapsamında Darıyeri Orman İşletme Şefliğindeki maden sahasında incelemeler...

Düzce’de maden sahaları denetlendi

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü 2020 yılı izin sahalarının kontrolü kapsamında Darıyeri Orman İşletme Şefliğindeki maden sahasında incelemeler yapıldı.

İncelemelere Bölge Müdür Yardımcısı Yılmaz Yıldız, İzin İrtifak Şube Müdürü Necmettin Aşçi, Düzce Orman İşletme Müdür Yardımcısı Cihan Erkaan ve Kadastro ve Mülkiyet Şefi Nurten Çiçek ile maden sahasını işleten firma yetkilileri katıldı.

Yapılan inceleme ve denetimlerde, rehabilitasyon projesine uygun çalışıldığı, köşe noktalarına koordinatlı jalonların yeterli sayıda olmadığı, kademelerin yapıldığı ancak yağan yağmurlardan bu kademelerin bozulduğu, uyarı levhalarının konulduğu, aşım olmadığı tespit edildi. Tespit edilen eksikliklerin tamamlanması için maden sahasını işleten firmaya uyarı yazısı yazılacağı bildirildi.

Düzce’de maden sahaları denetlendi

Düzce’de maden sahaları denetlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber