Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ekim 2017 - 12:53 Yorum: 0

Düzce’de polisinden yasa dışı tütün operasyonu

Düzce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri yaptıkları operasyonunda 219 bin adet boş makaron, 276 bin 340 kg kıyılmış tütün, 9 kg paketli...

Düzce’de polisinden yasa dışı tütün operasyonu

Düzce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri yaptıkları operasyonunda 219 bin adet boş makaron, 276 bin 340 kg kıyılmış tütün, 9 kg paketli tütün, 16 bin 460 adet kıyılmış tütün doldurulmuş makaron sigara, 550 gram Esrar, 1 adet tüfek ele geçirildi.

Yasadışı tütün mamulü ticaretinin önlenmesi ve yasadışı ticarete konu ürünlere el konulmasına yönelik Ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan DUMAN 2 kodlu operasyon kapsamında Düzce genelinde, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 24 işyeri denetlenerek arama işlemi yapıldı. Yapılan denetimlerde ve aramada 219 bin adet boş Makaron, 276 bin 340 kg kıyılmış tütün, 9 Kg paketli tütün, 16 bin 460 adet Kıyılmış tütün doldurulmuş makaron sigara, 550 gram Uyuşturucu Esrar maddesi, 1 adet tüfek ele geçirildi. Ayrıca 5 işyerinin ruhsatsız olarak, 5 işyerinin de TAPDK ruhsatı olmadan faaliyette bulunduğu tespit edilerek toplamda 15 iş yeri hakkında idari işlemler başlatıldı. Ele geçirilen suç ve suç unsurları ile ilgili "Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan gerekli adli işlemler yapılmış, yine tespit edilen idari hususlarla ilgili olarak ise 4733 sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilat ve Görevleri hakkındaki kanuna muhalefet" den idari işlemler başlatıldı.

Düzce’de polisinden yasa dışı tütün operasyonu

Düzce’de polisinden yasa dışı tütün operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber