Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 20 Kasım 2017 - 15:33 Yorum: 0

Düzce’de Sanayi Kurultayı yapılacak

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Zülkif Dağlı Başkanlığında, İl Kamu Üniversite ve Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu Üyelerinin katılımı...

Düzce’de Sanayi Kurultayı yapılacak

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Zülkif Dağlı Başkanlığında, İl Kamu Üniversite ve Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu Üyelerinin katılımı ile "Kamu, Üniversite ve Sanayi İşbirliği" toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilgili kurum müdürleri katıldı. Toplantıda bir açıklama yapan Vali Dağlı "Kamu üniversite sanayi işbirliği toplantımızın yılsonu itibariyle değerlendirmesini yapacağız. Ne aşamadayız, hangi gelişmeleri kaydettik. Bununla ilgili çalışmalarımızı tekrar göreceğiz. Bildiğiniz gibi önceki toplantımızda ilimizde bir sanayi kültürünün oluşturulması bağlamında bir karar almıştık. Bu konuda hangi düzeydeyiz, hangi çalışmaları yaptık. Bu dönemi önümüzdeki bir yılı sanayi kültürünü oluşturma anlamında neler yapacağımızı bir kez daha değerlendirmiş olacağız. Ayrıca Aralık ayı içerisinde Ticaret Sanayi Odamız, Üniversitemiz ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın öncülüğünde ilimizde sanayi kurultayı toplantısı yapacağız. Bununla ilgili planlamaları son durumu gözden geçireceğiz. Ana amacımız Sanayi Kültürünü oluşturmaktır" ifadelerinde bulundu.

Toplantı ardından basına kapalı olarak devam etti.

Düzce’de Sanayi Kurultayı yapılacak

Düzce’de Sanayi Kurultayı yapılacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber