Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ağustos 2020 - 10:48 Yorum: 0

Düzce’de ulaşım dönüşümü başladı

DÜZCE (İHA) – Düzce'de ulaşım dönüşümü başladı. 21 Ağustos'tan itibaren yeni araçlar Düzce sokaklarında dolaşıma başlamadan önce Belediye Başkanı...

Düzce’de ulaşım dönüşümü başladı

DÜZCE (İHA) – Düzce'de ulaşım dönüşümü başladı. 21 Ağustos'tan itibaren yeni araçlar Düzce sokaklarında dolaşıma başlamadan önce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ulaşımda kullanılacak yeni kart sistemi ve denetleme araçlarında inceleme yaptı.

Düzce'de 21 Ağustos'tan itibaren yeni halk otobüsleri hizmete girecek. Bursa'da tamamen yerli imkanlar ile üretilen minibüsler ile birlikte Düzce'de yeni duraklar ve yeni ulaşım ağları oluşturulmaya başlandı. Ayrıca, halk otobüslerine binecek vatandaşların kullanacağı kart sistemide değişecek. Düzce Kent Kartları kullanıma alınacak. Ayrıca temassız kredi kartları ile de otobüslere binilebilecek. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce sokaklarında yeni araçların dolaşıma başlamadan önce son incelemeleri yaptı. Yeni kart sistemi ve denetleme aracında incelemelerde bulunan Özlü, Düzce ulaşımında ki dönüşümünde startını vermiş oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber