Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 19 Nisan 2019 - 17:13 Yorum: 0

Düzce’de yeni yoller açılıyor

Düzce Belediyesi yeni yol açma çalışmalarında hız kesmiyor. Merkez ve çevre mahalleler arasında bağlantıların yeniden şekilleneceği çalışmalar kapsamında...

Düzce’de yeni yoller açılıyor

Düzce Belediyesi yeni yol açma çalışmalarında hız kesmiyor. Merkez ve çevre mahalleler arasında bağlantıların yeniden şekilleneceği çalışmalar kapsamında dolgu işlemi yapılıyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün de eş zamanlı olarak yürüttüğü girişimler ile yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Beyciler ve Arapçiftliği mahallelerinde yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler yol açma çalışmalarına ek olarak zemin düzenlemede önemli bir kısım olan dolgu işlemine de devam ediyor. Merkez ve çevre mahalleler arasında ulaşımı kolaylaştıracak yeni akslar sayesinde trafik akışı alternatif yollara aktarılarak planlı kentleşmenin de yolu açılmış olacak. Özellikle Arapçiftliğinde devam eden çalışmalar kapsamında 15 metre olarak planlanan yol sayesinde çevre mahallelerde de trafik akışını önemli ölçüde rahatlatması bekleniyor.

Düzce’de yeni yoller açılıyor

Düzce’de yeni yoller açılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber