Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”20:44 Yozgat Valisi Özkan: “Yaralımız yoktur”20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi
Güncel 01 Nisan 2015 - 13:18 Yorum: 0

Düzce'deki heyelan

Karayolları 4. Bölge Müdür Yardımcısı Ceylan:- "Düzce-Akçakoca ve Akçakoca-Alaplı yollarında meydana gelen heyelanlar ile ilgili çalışmalarımıza, yağışların durmasının ardından başlayacağız"

Düzce'deki heyelan

DÜZCE (AA) - Karayolları 4. Bölge Müdür Yardımcısı Ökkeş Ceylan, D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun iki ayrı bölümünde meydana gelen heyelanlara, yağışların durmasının ardından müdahale edileceğini söyledi. 

Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu bölgelerde yaşanan heyelanlarla ilgili proje çalışması yapıldığını belirtti.

Düzce-Akçakoca yolunun Tepeköy mevkisinde meydana gelen heyelana, yağışlar nedeniyle müdahale edilemediğini vurgulayan Ceylan, şunları söyledi:

"Heyelan bölgesinde sondaj çalışması olacak. Bu da belli bir süreç alacaktır. Düzce-Akçakoca ve Akçakoca-Alaplı yollarında meydana gelen heyelanlar ile ilgili çalışmalarımıza yağışların durmasının ardından başlayacağız. Yağışlar nedeniyle bölgelere müdahale ettiğimizde daha büyük bir heyelan olabilme ihtimali var. İlgili arkadaşlarımız bölgelerde çalışmalarını yürütüyor."

D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun Akçakoca istikametindeki Tepeköy mevkisinde, yaklaşık 45 gün önce istinat duvarıyla yola düşen toprak, kaya ve ağaçlar, 500 metrelik bölümde ulaşımın aksamasına neden oluyor.

 

ETİKETLER: Heyelan , Karayolu , Duzce , ökkeş ceylan
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber