Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 25 Temmuz 2014 - 00:08 Yorum: 0

Düzce'deki kazada ölenlerin cenazeleri köylerine getirildi

DÜZCE (AA) - Yığılca ilçesinde, şiddetli rüzgar nedeniyle orman işçilerini taşıyan traktörün üzerine ağaç devrilmesi sonucu, römorkun altında kalarak hayatını kaybeden 7 kişinin cenazeleri...

Düzce'deki kazada ölenlerin cenazeleri köylerine getirildi

DÜZCE (AA) - Yığılca ilçesinde, şiddetli rüzgar nedeniyle orman işçilerini taşıyan traktörün üzerine ağaç devrilmesi sonucu, römorkun altında kalarak hayatını kaybeden 7 kişinin cenazeleri evlerine getirildi.

İşçilerin hepsinin Sarıkaya Köyünde ikamet ettiği ve Sarıkaya mevkisindeki ormanda çalı ve diken temizliği yaptıkları öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, ikindi saatlerinde başlayan sağanak ve şiddetli rüzgar nedeniyle işlerini bırakarak traktör römorkuna binen ve ilçe merkezine doğru yola çıkan işçiler, Kırık köyü mevkisindeki Işığan Deresi yakınlarında, şiddetli rüzgar nedeniyle römorkun üzerine düşen yol kenarındaki kayın ağacının altında kaldılar.

Olayın ardından çok sayıda sağlık ekibinin yanı sıra, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), itfaiye ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, Düzce Arama Kurtarma Ekipleri (DAKE) ve Düzce Off Road ekiplerinin çalışmalarıyla römork altında kalanlara ulaşıldı. İlk belirlemelere göre olay yerinde 6 kişi hayatını kaybederken, 24 kişi ise yaralı olarak hastanelere kaldırıldı.

Arazinin engebeli ve yağışlardan ötürü çamurlaşması dolayısıyla yavaş ilerleyen çalışmalar sonunda, bulundukları yerden çıkartılan işçilerden hayatını kaybeden Birgül Çelik (34), Nazım Kara (43), Erkan Çakır (23), Hale Çelik (17), Sedat Yalçın (13), Adalet Altay (40) ile ağır yaralı olarak Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırılan ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişinin cenazeleri, nöbetçi savcının incelemesinin ardından yakınları tarafından Sarıkaya Köyüne götürüldü.

Kentteki çeşitli hastanelerde tedavileri süren işçilerden çoğunun durumunun ise ağır olduğu bilgisi alındı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber