Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Temmuz 2017 - 17:53 Yorum: 0

Düze’de seyyar satıcı zabıta kavgası kanlı bitti

Düzce'nin İstanbul Caddesi üzerinde seyyar olarak mantar satan bir kişiye müdahale eden zabıta ekipleri ile seyyar satıcı arasında yaşanan arbedede seyyar...

Düze’de seyyar satıcı zabıta kavgası kanlı bitti

Düzce'nin İstanbul Caddesi üzerinde seyyar olarak mantar satan bir kişiye müdahale eden zabıta ekipleri ile seyyar satıcı arasında yaşanan arbedede seyyar satıcının karısı bir zabıta memurunu bıçakla kolundan yaraladı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Caddesi Büyük Cami civarında mantar satan bir kişiye müdahale etmek isteyen zabıta ekipleri ile seyyar satıcı arasında arbede yaşandı. Zabıtaların mantarlara el koymak istemesi üzerine büyüyen kavgada seyyar satıcılık yapan şahsın karısı G. D. yanında bulunan bıçağı zabıta memuru D. K.'ya salladı. Bıçak zabıta memurunun koluna isabet etti ve zabıta memuru yaralandı. Yaralı zabıta memuru sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavi edilmek üzere Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülürken, G. D. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber