Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Temmuz 2016 - 14:03 Yorum: 0

(Düzeltme) 180 bir liralık aracı cayır cayır yaktılar

Van'da park halindeki kamyon, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verilerek kullanılamaz hale getirildi.

(Düzeltme) 180 bir liralık aracı cayır cayır yaktılar

Van'da park halindeki kamyon, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verilerek kullanılamaz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre, İpekyolu ilçesine bağlı Cevdet Paşa Mahallesi Bayırlı Sokak'ta park halinde bulunan Hasan Koç'a ait 26 YD 422 plakalı kamyon, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verildi.

Olayın dün gece saat 03.00 sıralarında meydana geldiğini belirten Hasan Koç'un abisi Hüseyin Koç, "Saat 03.00 sıralarında duman kokusu hissettim. Daha sonra dışarı çıkıp baktığımda 180 bin liralık kamyonun üzerinden alevler yükseliyordu. Ben de telaşla hemen itfaiyeye haber verdim. İtfaiye olay yerine erken gelmesine rağmen yaklaşık 5-6 dakika içerisinde kamyonun ön kısmı tamamen kül oldu" dedi.

"10 kişinin ekmek kapsıydı"

Kamyonun 10 kişilik ailenin ekmek kapısı olduğunu anlatan Koç, gözyaşlarına hakim olamadı. Bunu yapanların bir an evvel yakalanmasını istediğini dile getiren Koç, "Bu, 10 kişilik nüfusa bakıyordu. Onca insanın canını yaktılar. Çoluk çocuğun rızkıydı bu. Onca insanın ekmeğiyle oynuyorsun. Bir evin geçim kaynağı bir tezgahtı. Kredi ile alınmıştı, bir sürü borcu vardı. Şimdi bu burcu nasıl ödeyeceğiz. Arabanın yandığına mı yanayım, borcuna mı yanayım, icralık olacağına mı yanayım, borcunu ödeyemeyeceğim için hapis yolu var ona mı yanayım. Neye yanacağımı ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kim yaptıysa Cenab-ı Allah onunda evine böyle ateş düşürsün, onları da böyle diri diri yaksın. Çoluk çocuğun ekmeğiyle oynamak kadar kötü bir şey olabilir mi?" diye konuştu.

Kimin yaptığı hakkında bilgisinin olmadığını dile getiren Koç, "Gelir gelmez ilk etapta etrafa baktım, kimseyi göremedim. Ancak iki kişiye ait ayak izleri vardı. Dereden geçerken ayak izleri kalmıştı. Oradan geçtiğini düşünüyorum. Ayrıca saat üç sıralarında bir kamyonun sokaktan geçtiğini duyanlar olmuş. Yetkililerden zarar ziyanıma destek olmalarını, geçimimi sağlamam, aileme ve çocuklarıma bakmam için bana yardımcı olmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber