Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 15 Mayıs 2022 - 14:33 Yorum: 0

(DÜZELTME) Gençlik Bilişim Zirvesi yarın başlıyor

Gençlik ve Bilişim Festivali 16-18 Mayıs tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı Yerleşkesi Konferans Salonu ve Örnek Stadyumu'nda Türksat'ın iletişim...

(DÜZELTME) Gençlik Bilişim Zirvesi yarın başlıyor

Gençlik ve Bilişim Festivali 16-18 Mayıs tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı Yerleşkesi Konferans Salonu ve Örnek Stadyumu'nda Türksat'ın iletişim sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Kamu kurumları genel müdürlerinin konuşmacı olarak yer alacağı toplam 9 oturumun, hackaton ve siber güvenlik yarışmalarının, çeşitli konser ve sosyal etkinliklerin düzenleneceği festival programı İletişim Sponsorluğu ile Türksat Tanıtım kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Türksat A.Ş. Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok, etkinliğin ikinci gününde saat 13.30'da başlayacak olan Türkiye'nin Uzay Yolculuğu başlıklı panelde ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün ve TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil ile birlikte konuşmacı olarak katılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber