Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 25 Mart 2015 - 01:13 Yorum: 0

Düzeltme Van'da banka çalışanlarının rehin alınması

Van'da banka çalışanlarının rehin alınması

Düzeltme Van'da banka çalışanlarının rehin alınması

VAN (AA) - Van'da bir banka şubesinin çalışanlarını rehin alan kişinin kimliği belli oldu.

Van-Erciş karayolundaki Van Ticaret Borsası'nın alt katında bulunan bir banka şubesinde görevli personeli rehin alan kişinin evli ve 3 çocuk babası 29 yaşındaki Veysel Y. olduğu belirtildi.

Saat 17.00 sıralarında gittiği banka şubesinde pompalı tüfekle personeli rehin alan Veysel Y, 7 saatten bu yana eylemini sürdürüyor.

Olay yerindeki bir basın mensubuyla telefonla görüşen ve rehinelerin serbest bırakılması karşılığında yetkililerden 500 bin lira ile bir helikopter talebinde bulunduğunu anlatan şahsın, bir süre önce hayatını kaybeden babasının tedavisi için borç aldığı 380 bin lirayı ödemek amacıyla böyle bir eylem gerçekleştirdiği öğrenildi.

Van-Erciş karayolunu trafiğe kapatarak banka şubesinin etrafını güvenlik kordonuyla çevreleyen polisin, şahsı ikna çabası devam ediyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber