Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Nisan 2019 - 13:23 Yorum: 0

E-5’te feci kaza

E-5 karayolunda kaza yaptıkları aracın arkasında bekleyen 2 kadına başka bir araç çarptı.

E-5’te feci kaza

E-5 karayolunda kaza yaptıkları aracın arkasında bekleyen 2 kadına başka bir araç çarptı. Kazada kadınlar ağır yaralandı.

Olay, E-5 karayolu Bahçelievler mevkii Avcılar istikametinde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Sultan Özdemir yönetimindeki araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak orta şeritte durdu. Kazada Özdemir ve yanında bulunan Zehra Kılıç kazayı yara almadan atlattı. Araçlarından inen Özdemir ve Kılıç diğer şoförleri uyarmak istedi. Kazanın olduğu noktaya reflektör koymayan ikili, aracın arkasında beklemeye başladı. Bu sırada aracıyla seyir halinde bulunan Armağan E., araca ve kadınlara çarptı. Durumu gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı yaralı kadınlar Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Özdemir ve Kılıç'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, Armağan E. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber