Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Nisan 2019 - 13:13 Yorum: 0

E-5’te yola karton saçarak ilerleyen kamyonet kamerada

E-5 Karayolu Maltepe mevki'inde kasasındaki kartonları yola saçarak ilerleyen kamyonet tehlike saçtı.

E-5’te yola karton saçarak ilerleyen kamyonet kamerada

E-5 Karayolu Maltepe mevki'inde kasasındaki kartonları yola saçarak ilerleyen kamyonet tehlike saçtı. Kamyonet sürücüsünün trafikte paniğe sebep olduğu anlar cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

E-5 Karayolu Maltepe mevki'inde seyir halinde olan bir kamyonet, kasasındaki kartonları yola saçarak ilerledi. Kasadan düşen kartonlar arkadan gelen araçlara doğru savrularak adeta tehlike saçtı. Sorumsuz sürücü yola düşen kartonları umursamadan yoluna devam etti. Trafikte olası bir kazaya sebebiyet verilen o anlar arkadan gelen bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde seyir halindeki kamyonetin kasasından kartonlar düşüyor ve yola savruluyor, kamyonet sürücüsü yoluna devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber