Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”
Yerel 20 Mayıs 2019 - 14:28 Yorum: 0

E-Tahsilat ile Nakit Akışı Sorununu Çözün!

İşletmelerin büyüme sürecinde yaşadıkları en büyük sorun nakit akışı oluyor. Nakit akışıyla ilgili yaşanan en büyük sorun da tahsilat süreci! Ancak artık e-tahsilat ile bu sorun da ortadan kalktı.

E-Tahsilat ile Nakit Akışı Sorununu Çözün!

İşletmelerin büyüme sürecinde yaşadıkları en büyük sorun nakit akışı oluyor. Nakit akışıyla ilgili yaşanan en büyük sorun da tahsilat süreci! Ancak artık e-tahsilat ile bu sorun da ortadan kalktı. E-tahsilat ile müşterileriniz kredi kartı, sanal kart, banka kartı kullanarak da kolaylıkla ödeme yapabilir. E-tahsilat uzayıp giden havale, EFT ile ödeme süreçlerine çok daha hızlı ve pratik bir soluk kazandırdı.

Özellikle internetten ödeme almak isteyenlerin öncelikli seçimi olan iyzico bu noktada yaşanan entegrasyonu sorununu da ortadan kaldırıyor olmasıyla dikkat çekiyor. Çünkü bankaların sanal poslarını internet sitenize kolayca entegre edebilmenizi sağlıyor.

Ayrıca iyzico tüm müşterilerin kart bilgisini üçüncü kişilerle paylaşmadan tek çekim ya da taksitli olarak gerçekleştirmelerini sağlayan bir avantaj da sunuyor. Bu avantajdan faydalanmak için e-tahsilat ödemelerini iyzico ile yapmak kafi! Merchant paneli üzerinden işlem adı ve fiyat bilgisi yazılarak bir link oluşturuyorsunuz. Bu linki istediğiniz iletişim uygulaması (SMS, WhatsApp vs) üzerinden müşteriniz ile paylaşıyorsunuz. Müşteriniz de bu link üzerinden ödemesini rahatlıkla yapıyor ve böylece e-tahsilat işlemi, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde tamamlanıyor.

Bu arada link ile ödeme alma kullanımı da gayet kolay. Müşterileriniz bu link üzerinden ödeme yaparken asla zorlanmıyor. Çünkü klasik ödeme işlemlerinde kullanılan menüye oldukça benzer bir menü ile ödemenin yapılması sağlanıyor. Böylece link ile ödeme alma işlemi, havale ya da EFT işlemleriyle ödeme yapmaktan hem daha kolay hem de daha hızlı oluyor. 

İnternetten Ödeme Alın, İşlerinizi Büyütün!

Online ödeme almak internet üzerinden satış yapanlar için artık bir kabus değil. Sahteciliğe karşı üst düzey güvenlik önlemleri ile donatılmış olan uygulamalar sayesinde siz de hızlı ve güvenli şekilde ödeme alabilirsiniz. E-tahsilat işlemleri işlerinizi büyütme aşamasında yaşadığınız en büyük sorun olan nakit akışı problemini de ortadan kaldırıyor. Geriye hiçbir sorun kalmadığından hedeflediğiniz satış rakamlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için iyzico internet sitesine tıklayın.

ETİKETLER: E-Tahsilat
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber