Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 15 Aralık 2017 - 16:38 Yorum: 0

E.Yeni Malatyaspor Kulübü’nden TFF’ye sunulan görüntülerle ilgili açıklama

E.Yeni Malatyaspor Kulübü, son haftalarda maçlarında yaşanan tartışmalı hakem kararlarının yer aldığı görüntüleri Türkiye Futbol Federasyonu'na...

E.Yeni Malatyaspor Kulübü’nden TFF’ye sunulan görüntülerle ilgili açıklama

E.Yeni Malatyaspor Kulübü, son haftalarda maçlarında yaşanan tartışmalı hakem kararlarının yer aldığı görüntüleri Türkiye Futbol Federasyonu'na sunduktan sonra, aynı görüntüleri kamuoyu ile de paylaştı.

Kulüp Basın Sözcüsü Erdal Gündüz imzasıyla yapılan açıklamada, üst üste yapılan hakem hatalarına sessiz kalınmadığı vurgulandı. Yapılan yazılı açıklamada, "Başkanımız Adil Gevrek tarafından, TFF ve MHK'ya iletilen hakem hataları ile ilgili detaylar sunulmuştur. Alınan kararlara saygımız var ancak, üst üste bu kadar hakem hatasına sessiz kalamazdık. Sportmenlik ve misafirperverlik bu şehrin en belirgin temel taşlarındandır, bunu bu şehrin tarihine bakanlar çok net bir şekilde görebilirler. Aykırı olan bir şey varsa, o da onca haksızlığa rağmen bu şehri ve asil taraftarı görmezden gelip umursamamaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber