Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Kasım 2017 - 16:33 Yorum: 0

E. Yeni Malatyaspor yönetiminden Beşiktaş’a VIP karşılama

Süper Lig'in 13. haftasında Malatya'da oynanacak E.Yeni Malatyaspor-Beşiktaş karşılaşması öncesi sarı-kırmızılı yönetimin, siyah-beyazlı kulübün...

E. Yeni Malatyaspor yönetiminden Beşiktaş’a VIP karşılama

Süper Lig'in 13. haftasında Malatya'da oynanacak E.Yeni Malatyaspor-Beşiktaş karşılaşması öncesi sarı-kırmızılı yönetimin, siyah-beyazlı kulübün yönetimine VIP karşılama hazırlığında olduğu belirtildi.

Geçen sezon yaşadığı saha sıkıntısını Beşiktaş Vodofone Park'ı kullanarak aşan E.Yeni Malatyaspor yönetimi, yapılan bu jesti unutmadı. Sarı-kırmızılı yönetimin, cuma günü Malatya'ya gelmesi beklenen siyah-beyazlı yönetimi havaalanından itibaren yalnız bırakmayarak, yemek ve konaklama gibi ihtiyaçları bizzat karşılayacağı bildirildi. E.Yeni Malayaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ve yönetiminin, Beşiktaş kafilesine iyi bir ev sahipliği yapılması konusunda hummalı bir çalışma içerisinde olduğu ifade edildi.

Geçen sezon sahası bakımda olduğu için maçlarını İstanbul'da oynamak zorunda kalan E.Yeni Malatyaspor'a Vodafone Park'ın kapılarını açan Kulüp Başkanı Fikret Orman ve yönetimine teşekkür mahiyetli bir ev sahipliği yapmak isteyen Malatya yönetiminin hazırlıklarını bu yönde yaptığı ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber