Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Ekim 2017 - 18:43 Yorum: 0

E.Yeni Malatyaspor’da Azubuike’den sonra Aytaç da sakatlandı

Evkur Yeni Malatyaspor'da Fenerbahçe ile oynanan müsabakada sakatlanarak oyuna devam edemeyen orta saha oyuncusu Aytaç Kara'nın eski sakatlığının nüksettiği...

E.Yeni Malatyaspor’da Azubuike’den sonra Aytaç da sakatlandı

Evkur Yeni Malatyaspor'da Fenerbahçe ile oynanan müsabakada sakatlanarak oyuna devam edemeyen orta saha oyuncusu Aytaç Kara'nın eski sakatlığının nüksettiği belirtildi.

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile oynanan maçın ilk yarısında yaşanan bir pozisyon sonrası sakatlığı nükseden ve oyuna devam edemeyen Aytaç'ın Malatya'ya dönmeyerek tedavisi için İstanbul'da kaldığı belirtildi.

Daha önce de orta sahasındaki bir başka isim Godson Azubuike'yi sakatlıktan dolayı kaybeden Evkur Yeni Malatyaspor, Aytaç'ın da sakatlanmasıyla orta sahada sıkıntıya girdi.

İstanbul'da bulunan Aytaç Kara'nın yarın yapılacak doktor kontrolünden sonra tedavisine başlanacağı, genç oyuncunun 9. haftaki Trabzonspor karşılaşmasında oynayamayacağı ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber