Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Ocak 2018 - 14:38 Yorum: 0

E.Yeni Malatyaspor’da Michael Pereira sevinci

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da sakatlığı bulunan Michael Pereira'nın...

E.Yeni Malatyaspor’da Michael Pereira sevinci

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da sakatlığı bulunan Michael Pereira'nın takıma dönmesi teknik ekibin yüzünü güldürdü.

Süper Lig'in 18. haftasında 20 Ocak Pazar günü deplasmanda Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde sürdüren Malatya ekibinde, sakatlıkları bulunan Rahman Buğra Çağıran ve Issiar Dia dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kampta yaşadığı sakatlıktan dolayı tedbir amaçlı İstanbul'a tedaviye gönderilen Michael Pereira ise önemli bir durumunun olmadığının tespit edilmesinin ardından Antalya'ya dönerek çalışmalara başladı.

Bu gelişme üzerine yüzü gülen teknik heyetin, Osmanlıspor maçında orta sahanın sağında Pereira'ya şans vermeyi planladığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı ekipteki bir diğer sakat oyuncu olan Rahman Buğra Çağıran'ın ise en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Rahman, Osmanlıspor ve Demir Grup Sivasspor müsabakalarında takımdaki yerini alamayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber