Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 17:24 Yorum: 0

Eba Türkiye Birincisi Öğretmene Kutlama

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen EBA 2. Fen Deneyleri Video Yarışması'nda Türkiye birincisi olan...

Eba Türkiye Birincisi Öğretmene Kutlama

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen EBA 2. Fen Deneyleri Video Yarışması'nda Türkiye birincisi olan Mersin Eyüp Aygar Fen Lisesi Biyoloji Öğretmeni Füsun Koşumcu, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'yı ziyaret etti.

Eyüp Aygar Fen Lisesi Müdürü İmran Bağdemir ile Müdür Yardımcısı Ahmet Acekse'nin de eşlik ettiği ziyarette, Koşumcu'yu kutlayan Adem Koca, Türkiye birincisinin Mersin'den çıkmasının, emeklerin boşa çıkmadığının bir göstergesi olduğunu belirterek, "Mersin adına gurur verici bir başarı yaşandı. EBA Projesi'ne verilen önem ortadadır" dedi.

Eba Türkiye Birincisi Öğretmene Kutlama

Eba Türkiye Birincisi Öğretmene Kutlama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber