Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Eğitim 26 Nisan 2017 - 14:43 Yorum: 0

Ebeveynlere TEOG uyarısı

Aileleri TEOG sınavı öncesinde uyaran Rehberlik Öğretmeni Hande Karakol, "Çocuklarınızın üzerinde sınav başarısı için bir baskı oluşturmayın. Öğrencinin...

Ebeveynlere TEOG uyarısı

Aileleri TEOG sınavı öncesinde uyaran Rehberlik Öğretmeni Hande Karakol, "Çocuklarınızın üzerinde sınav başarısı için bir baskı oluşturmayın. Öğrencinin yaşadığı stres sınav başarısını etkiler" dedi.

1 milyonun üzerinde ortaokul 8'inci sınıf öğrencisinin iyi bir liseye girmek için katıldığı ikinci dönem TEOG ortak sınavlarının ilk gün oturumları sona erdi. Özel İzmir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (İzmir Sağlık Koleji) Rehberlik öğretmenleri Hande Karakol ve Hatice Soydoğan, TEOG sınavına girecek öğrencilere ve velilerine önemli uyarı ve hatırlatmalarda bulundu. TEOG'un öğrencilerin geleceğinde önemli bir basamak olduğunu belirten Hande Karakol, "Bu bir sınav. Çocuklarımızın hayatında önemli bir basamak. Çocuklarımızın geleceğine açılan tek çıkış kapısı değil. Bunu bilmek, farkında olmak, çocuklarımızın üzerinden önemli bir yükü kaldıracaktır. Onların başarısında en önemli etkenlerden birisi sınav stresidir. Biz bu küçük farkındalıkla sınav stresini biraz olsun azaltabiliriz" diye konuştu.

"Tüm olumsuzlukları unutun"

TEOG sınavı öncesinde öğrencilerin başarılarını artıracak önerilerde bulunan Hatice Soydoğan, "Sınav öncesinde mutlaka erken yatın. Sınav hazırlıklarınızı yapın. Ders çalışmayın. Sınav günü kahvaltınızı yapın. En önemlisi bu sadece bir sınav. Evet hayatımızdan önemli bir basamak. Ancak bunun gibi bir çok basamak var. Tüm olumsuzlukları unutun. Sadece sınava odaklanın" şeklinde konuştu.

Ebeveynlere TEOG uyarısı

Ebeveynlere TEOG uyarısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber