Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 27 Aralık 2015 - 23:33 Yorum: 0

Ebru Şallı'dan 3 günlük mucize kür!

Çok yakında Show TV’de Cengiz Abazoğlu ve Tan Sağtürk ile birlikte ‘Yeni Bir Hayat’ isimli bir programa başlayacak olan Ebru Şallı, hazırladığı spor koleksiyonuyla da gündemde. Sinan Akçıl’la mutlu bir beraberliği olan Şallı, evlenmeyi düşünmediğini açıkl

Ebru Şallı'dan 3 günlük mucize kür!

Ömür SABUNCUOĞLU / HABERTÜRK MAGAZİN

Pilates ve spor denilince akla gelen ilk isim hiç kuşkusuz Ebru Şallı... Kendisiyle güneşli bir aralık sabahı Tarabya sahilinde buluştuk. Önce sporumuzu yaptık sonra da kahvaltı ve sohbet etmek için The Grand Tarabya Oteli’ne geçtik. Şu sıralar yepyeni 2 heyecan içerisinde. İlki ocak ayında SHOW TV ekranında izleyiciyle buluşacak olan ‘Yeni Bir Hayat’ adlı programı. Diğeriyse moda ve sporu ‘Ebru Şallı Loves Koton Sport’ koleksiyonuyla buluşturmuş olması. Fotoğraf çekimimizde tasarımlarını giymemi rica etti. Tabii ki kırmadım. Bence son derece şık ve rahat...

ŞALLI’DAN 3 GÜNLÜK YENİ YIL KÜRÜ

Ebru Şallı, HT Magazin  için yeni yıla fit ve sağlıklı girmenin formülünü verdi:

-3 gün boyunca sabah aç karnına 1 bardak ılık su, yarım çay kaşığı bal ve yarım limon suyunu karıştırarak için. Bu tarif hem cildi güzelleştiriyor hem de detoks etkisi yaratarak vücudu toksinlerden temizliyor.

- Akşamları sadece çorba ve salata tüketin. 3 gün boyunca karbonhidrattan uzak durun.

- Günde 2 fincan yeşil ve beyaz çay için.

- Günde 50 dakikayı kendinize ayırın ve spor yapın. Açık havada yürüyüş yapmak bile gününüzü güzelleştirecek ve sizi zinde tutacaktır.

Ebru, sporsuz geçen bir günün var mı?

(Gülüyor) Aslında var Ömür’cüğüm. İnsanlar günde 3-4 saat spora vakit ayırdığımı zannediyor ama öyle bir şey yok. Severek yapıyorum, aynı zamanda da işim bu. Genç kızlara, hanımlara iyi bir rol model olduğumu düşünüyorum. Teşvik edici bir yönüm var. Beni gören, “Ben de spora başlayacağım ve yapacağım” diyor.

İstediğin her şeyi yiyor musun?

Yiyorum. Yakınlarıma, “Aç mı dolaşıyor? Bir şey yemiyor mu?” diye soruyorlarmış. Damak lezzetim kuvvetlidir, güzel yemek yemeyi severim.

Güzel yemek yaptığını da biliyorum.

Evet, çocuklarla mutfağa girmeyi seviyorum. Erkek çocukları mutfakta olmalı bence. O da bir aşktır, sevgidir.

Bir erkeğin sana yemek yapmasını sever misin?

Bence çok tatlı bir şey, kim sevmez ki?

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber