Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mayıs 2016 - 15:33 Yorum: 0

Ebru Türel, Engelliler Ve Engelli Dernekleri İle Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel, Engelliler Haftası nedeniyle Yavuz Özcan Parkı'ndaki Engelli Danışma Merkezi'nde...

Ebru Türel, Engelliler Ve Engelli Dernekleri İle Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel, Engelliler Haftası nedeniyle Yavuz Özcan Parkı'ndaki Engelli Danışma Merkezi'nde engelli bireyler ve engelli dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla Yavuz Özcan Parkı'ndaki Engelli Danışma Merkezi'nde engelli bireyler ve engelli dernek üyeleri için kahvaltı organize etti. Kahvaltıya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Üstündağ, engelli derneklerinden temsilciler ve engelli aileleri katıldı. Ebru Türel, masaları tek tek dolaşarak engelli aileleri ile sohbet etti. Engelli bireylerin sorunlarını dinleyen Türel, engellileri hafta sonu ANFAŞ'ta düzenlenecek olan ASMEK Yıl Sonu Sergisi'ne davet etti.

SIRADAKİ BULUŞMA ENFEST

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak engelliler konusunda son derece duyarlı olduklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk, "Birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Güzel işler ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bugün burada sizin de fikirlerinizi alarak EXPO 2016 Sergi Alanı'na gezi programı yapalım. Orada hep birlikte güzel vakit geçirelim. Ayrıca hepinizi 13 Mayıs'ta Karaalioğlu Parkı'nda düzenlenecek Engelliler Festivali'ne (ENFEST) davet ediyorum" dedi.

Ebru Türel, Engelliler Ve Engelli Dernekleri İle Buluştu

Ebru Türel, Engelliler Ve Engelli Dernekleri İle Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber