Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 09 Mart 2015 - 18:08 Yorum: 0

EBSO ile TSE arasında iş birliği protokolü

Protokole göre, TSE Deney ve Kalibrasyon Merkez Başkanlığının hizmetlerinde oda üyeleri için yüzde 40'a varan indirim uygulanacak

EBSO ile TSE arasında iş birliği protokolü

İZMİR (AA) - Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Protokole göre, TSE Deney ve Kalibrasyon Merkez Başkanlığının muayene, deney, kalibrasyon ve kalibrasyon eğitimi hizmetlerinde, oda üyeleri için yüzde 40’a kadar indirim sağlanacak.

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, protokol imza töreninde, günümüzde sadece kaliteli üretim yapıp iyi markanın yetmediğini, mutlaka kalite sertifikasyonlarına gerek duyulduğunu belirtti.

Küresel rekabet ortamında maliyetlerin düşürülmesinin önemine işaret eden Yorgancılar, sanayicinin talepleri doğrultusunda, TSE'nin sertifikasyon süreçlerinde indirime gitmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

TSE Deney ve Kalibrasyon Merkezi Başkanı Mehmet Hüsrev de kalite yönetimi sistemlerinin, artık dünyada rekabet edebilmede güçlü unsur olma özelliğini yitirdiğini ifade etti.

Türkiye'nin, lider ülkeler arasına girme hedefinde, katma değeri yüksek ürünlerin ülke üretimine hızlı şekilde entegre olmasının etkin rol oynayacağı öngörüsünde bulunan Hüsrev, bu doğrultuda, üretici ve sanayicilere sunacakları hizmetlerde indirime gittiklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından protokol, taraflar arasında imzalandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber