Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 16:08 Yorum: 0

‘EBYS’ hakkında tanıtım toplantısı yapıldı

Eskişehir İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü tarafından, Elektronik Bilgi Yönetim Sistemi (EBYS) konulu eğitim...

‘EBYS’ hakkında tanıtım toplantısı yapıldı

Eskişehir İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü tarafından, Elektronik Bilgi Yönetim Sistemi (EBYS) konulu eğitim toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, İl Müdürlüğü'nde görevli İl Müdür Yardımcıları Rıdvan Akpolat ve Kemal Çevik eşliğinde, şube müdürleri ve görevli birer mühendis katıldı. Toplantıda, İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü'nde görevli Bilgisayar Mühendisi Ahmet Fahri Akan ve Bilgisayar İşletmeni Hüseyin Kayar tarafından, EBYS sisteminin girişi, temel kavramları ve amaçları konusunda bilgiler verildi. Katılımcılara ayrıca, EBYS'nin kullanımı ve karşılaşılabilecek sorunlar hakkında bir takım bilgilendirme yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber