Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ağustos 2016 - 12:53 Yorum: 0

EÇADEM’li çocuklar mutfak eğitimi aldı

Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi (EÇADEM), engelli çocukların toplumsal entegrasyonlarını sağlamak ve öz bakım becerilerinin gelişmesine destek...

EÇADEM’li çocuklar mutfak eğitimi aldı

Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi (EÇADEM), engelli çocukların toplumsal entegrasyonlarını sağlamak ve öz bakım becerilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi EÇADEM, engelli çocuklara mutfak deneyimi kazandırmak amacıyla yeni bir işbirliği geliştirerek, 3 günlük bir mutfak eğitimi organize etti. 17-19 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen eğitime katılan 14 çocuk, profesyonel eğitmen şefler eşliğinde kendileri için özel olarak tasarlanan menüdeki yemekleri hazırladılar.

Eğitim Sonunda Sertifika Aldılar

MSA'nın mutfağında, profesyonel eğitmen şeflerin eğitim ve denetiminde gerçekleşen eğitim çerçevesinde çocuklar özel menüler hazırladılar.Pişirdiklerini çalışma sonunda keyifle yiyen çocuklar,3 günün sonunda etkinliğe katıldıklarına dair sertifikalarını da alarak hem öz güvenlerini artırdılar, hem de mutfak becerilerini geliştirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber