Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ağustos 2017 - 16:53 Yorum: 0

Ece Çelik’i ezdiği ileri sürülen şahıs yeniden adliyede

Adana'da 19 gün önce üniversite öğrencisi Ece Çelik'i kamyonetle ezdiği ileri sürülerek gözaltına alınan ve ev hapsi cezasıyla tutuksuz yargılanmak...

Ece Çelik’i ezdiği ileri sürülen şahıs yeniden adliyede

Adana'da 19 gün önce üniversite öğrencisi Ece Çelik'i kamyonetle ezdiği ileri sürülerek gözaltına alınan ve ev hapsi cezasıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan zanlı, Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı.

Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde 31 Temmuz günü üniversite öğrencisi Ece Çelik, ağır yaralı olarak önce özel bir hastaneye, daha sonra da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne getirilmişti. Burada yapılan tetkiklerde beyin kanaması geçirdiği için ameliyat edilip 16 gün uyutulmuş, dün ise uyandırılmıştı. Hayati tehlikesi devam eden ve hala kendine gelemeyen genç kızı bu hale kimin getirdiğini ise polis ekipleri araştırırken, genç kıza kamyoneti ile çarptığı ileri sürülen zanlı olaydan 5 gün sonra kendi teslim olmuş, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Ancak olaydan sonra genç kızın bir türle komadan çıkamaması üzerine Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, 16 Ağustos günü bu karara itiraz etmiş ve Deveci yeniden gözaltına alınmış, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği'nce ev hapsi kararı ile adli kontrol altına alınmasına karar verilmişti. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı bu karara hemen itiraz etti.

Başsavcılığın itirazı üzerine şüpheli İbrahim Deveci hakkında "tutuklamaya yönelik yakalama kararı" çıkartıldı. Yakalanan İbrahim Deveci, yeniden adliyeye getirildi. Şüphelinin, hakkında verilen "tutuklamaya yönelik yakalama kararı" doğrultusunda Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber