Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 18:28 Yorum: 0

Eczacılar Odasından Örnek Davranış

Van-Bitlis-Hakkâri Eczacılar Odası, 14 Mayıs Eczacılar Bayramı nedeniyle stant açarak vatandaşların tansiyon ve şeker ölçümlerini yaptı.

Eczacılar Odasından Örnek Davranış

Van-Bitlis-Hakkâri Eczacılar Odası, 14 Mayıs Eczacılar Bayramı nedeniyle stant açarak vatandaşların tansiyon ve şeker ölçümlerini yaptı.

Beşyol Meydanı'nda kurulan stantta açıklamalarda bulunan Van-Bitlis-Hakkâri Eczacılar Odası Başkanı Numan Mızrak, "14 Mayıs Eczacılık Bayramını kutlayacağımız bugünlerde eczacılar olarak toplumu bilgilendirme amacıyla sizlerle bir arada bulunmaktayız. Hastalarımızın kan şekeri ve tansiyon ölçümlerini yaparak diyabet ve tansiyon hastalıkları ile ilgili bilgilerimizi paylaşacak, günümüz vesilesiyle bu hastalıklara dikkat çekmeye ve erken tanıya destek olmaya çalışacağız. Bizler 14 Mayıs Eczacılık Bayramı vesilesiyle 14 Mayıs gelmeden halka hizmetlerimizi anlatmak adına böyle bir çalışma düzenledik. Burada YYÜ'den arkadaşlarımız da bulunuyor. Onlarla birlikte burada halkımızın tansiyon ve şekerine bakıyoruz. Eğer bir sıkıntı varsa onları kurumlara yönlendirmek adına buradayız. Arkadaşlarımız sabah saatlerinden beri buradalar. Birçok hasta geldi, baktık. Onların kayıtlarını da tutuyoruz. İleriki dönemde de Van'daki bu durumu basın mensuplarıyla paylaşacağız. Kendini bilmeyen şeker ve tansiyon hastası varsa, bizim vasıtamız ile bunun farkına varacak ve bizim amacımız bir farkındalık oluşturmaktır" dedi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği stant, akşam saatlerine kadar açık kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber