Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Nisan 2022 - 10:59 Yorum: 0

Eczane soygunu güvenlik kamerasına yansıdı

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bir eczaneden yapılan soygun güvenlik kamerasına yansıdı.

Eczane soygunu güvenlik kamerasına yansıdı

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bir eczaneden yapılan soygun güvenlik kamerasına yansıdı.

Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışma sonucunda, ilçede son günlerde gerçekleşen hırsızlık olaylarına karışan 4 şüpheli yakalanırken, 2 şüphelinin ise arama çalışmaları devam ediyor. Önceki gece ilçe merkezinde bulunan bir eczaneye giren yüzü maskeli 3 hırsız, 5 bin TL nakdi para çaldı. Hırsızların eczane soygunu güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Öte yandan, aynı hırsızlar bir iletişim bayisinden de 5 adet telefon ile 1 kutu halinde şarj aleti çaldı.

Asayiş büro ekiplerinin görüntü incelemeleri, takip ve iz sürmesinin ardından şahısların çalıntı motosiklet ile ilçeye giriş yaptığı, motorun Antalya ilinden çalıntı olduğu ve şahısların Devlet Bahçeli Bulvarı, Ahlat-Tatvan Yolu, Ovakışla beldesini takiben Muş'un Bulanık ilçesine gittiği belirlendi. Bulanık'ta ikamet ettiği anlaşılan şahıslardan G.A. yakalanırken, U.G. ve A.A. isimli şahısların yakalama çalışmaları sürüyor.

Ahlat'ta çeşitli hırsızlık suçlarına karışan 3 şahıs ise yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber