Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 30 Haziran 2015 - 08:23 Yorum: 0

Eda Dilara enerji içeceği içtikten sonra öldü

"Kalbimde sıkıntı var yanıyorum"

Eda Dilara enerji içeceği içtikten sonra öldü

Erdoğan CANKUŞ/HABERTÜRK

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 22 yaşındaki Eda Dilara Kocatepe, arkadaşının evinde enerji içeceği içtikten sonra fenalaştı. "Kalbimde sıkıntı var, yanıyorum" diyen genç kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Genç kızdan geriye, ölmeden 15 dakika önce kız arkadaşıyla çekilmiş fotoğrafı kaldı. Eda Dilara'nın kesin ölüm nedenini Adli Tıp belirleyecek.

Fethiye'de bir ayakkabı mağazasının açılış töreninde arkadaşlarına yardım eden Eda Dilara Kocatepe, ailesinin de katıldığı törenin ardından gece geç saatlerde kız arkadaşının evine gitti. İddiaya göre burada bir süre eğlenen genç kız, enerji içeceği içtikten sonra "Kalbimde sıkıntı var yanıyorum" diyerek kendini dışarı attı. Arkadaşı tarafından hastaneye götürülen Eda Dilara, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Genç kızın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burada yapılan otopsinin ardından genç kızın cenazesi Taşyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Geride Eda Dilara Kocatepe'nin açılışta ve ölmeden 15 dakika önce çekilmiş hayat dolu fotoğrafları kaldı.

Acılı baba Nahit Kocatepe, ayakkabı mağazası açılışına kendilerinin de katıldığını, kendileri eve giderken, kızının arkadaşlarıyla kaldığını anlatarak, "Gece 01.00 sıralarında eşim aradığında iyi olduklarını söyledi. Bu sırada bir enerji içeceğini iki arkadaş paylaşıyorlar. Enerji içeceğini paylaştıktan sonra kızım kalbini tutuyor. 'Kalbimde sıkıntı var yanıyorum' demiş. Dışarı çıkmış oturmuş, hatta ayakkabılarını kendi bağlamış. Almışlar hastaneye götürürken tamamen kendini çekmiş. Haber geldi hastaneye koştuk. Doktorlar müdahalede bulunmuş. Tekrar hayata döndürmek için uğraşmışlar. Ama kızım saat 03.50 sıralarında hayata veda etti. Henüz 22 yaşındaydı. Hayat dolu bir kızdı. Ben gençlere enerji içeceğini kullanmasınlar diyorum. Enerji içeceğini tavsiye etmiyorum. Çok üzgünüm, genç kızımı kaybettim. Allah kimseye böyle evlat acıları göstermesin" diye konuştu.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber