Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

EDAK'ın kuruluşunun 15. yıl dönümü

EDİRNE (AA) - Edirne Arama Kurtarma Derneği (EDAK) 15. kuruluş yıl dönümünü kutladı.EDAK Başkanı Serhad Ceylan, kentteki bir restoranda düzenlenen kuruluş yıl dönümü toplantısında,...

EDAK'ın kuruluşunun 15. yıl dönümü

EDİRNE (AA) - Edirne Arama Kurtarma Derneği (EDAK) 15. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

EDAK Başkanı Serhad Ceylan, kentteki bir restoranda düzenlenen kuruluş yıl dönümü toplantısında, kuruluşlarını en çok çalışma alanlarından Meriç Nehri kıyısında kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

EDAK'ın Edirne'de kurulduğunu ancak Türkiye'ye mal olmuş bir dernek olduğunu ifade eden Ceylan, "EDAK bir çok hayatın kurtulmasına yardımcı olmuştur. Yarından sonra belki yine Edirne’miz su taşkınlarıyla ilgili bir sıkıntı yaşamaya başlayabilir bu arada bununda uyarısını yapmak istiyorum. Bu bölgede bulunan tüm işletmelerin dikkatli olmalarını tedbirli olmalarını öneriyoruz. Biz görev başındayız, Edirne Valiliği Edirne Belediyesi diğer Sivil Toplum Kuruluşları bizde destek oluyorlar çok sağ olsunlar buradan onlarda çok teşekkür ediyorum. EDAK tamamen gönüllülerden oluşan bir ekip, hiç bir şekilde bu ekipte yer alan arkadaşlarımız herhangi bir kurumdan maaş alan kişiler değil” diye konuştu.

ETİKETLER: edak ,  Edirne , kahvaltı
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber